Palvelut

Yrityksesi näköinen työasu

Yrityksesi työntekijöiden pukeutuminen on merkittävä osa brändi-ilmeen yhtenäisyyttä. Tarkkaan valittujen tuotemerkkiemme tarjoamasta laajasta työvaatevalikoimasta löytyy lukuisia erilaisia värejä ja malleja yhdisteltäväksi.

Standan ammattitaitoiset myyntiedustajat suunnittelevat ja valikoivat juuri sinun yritysilmeellesi täydellisen kokonaisuuden. Myyntiedustajamme auttavat myös sovituksessa ja varmistavat, että jokainen työntekijä saa istuvat ja mukavat vaatteet, joissa on ilo tehdä töitä.

Ota yhteyttä!

Vuokraa työvaatteet vaivattomasti

Koko ajan suosiotaan kasvattava työasujen vuokraus tarjoaa helpon ja yksinkertaisen tavan hankkia työvaatteet yrityksesi työntekijöille. Vuokrapalvelumme pitää huolta, että työntekijöilläsi on aina puhtaita, sopivia ja yritysilmeesi mukaisia työvaatteita omissa lokeroissaan odottamassa. Vuokravaatteet voi hankkia myös ilman pesua ja kuljetuspalvelua niin sanottuna kuivaleasingina.

Tutustu työvaatemallistoihimme nettisivuillamme tai tilaa ammattitaitoinen myyntiedustajamme veloituksetta esittelemään sopivia ratkaisuja henkilöstönne työpukeutumiseen.

Kysy lisää!

Vahvista yrityksesi brändiä brodeeratuilla työvaatteilla

Työvaatteiden brodeeraus tekee työvaatteista yksilölliset ja vahvistaa yrityksen omaa brändi-ilmettä. Tuotteisiin on mahdollista brodeerata paitsi yrityksen logo myös henkilökohtainen nimikointi. Brodeeratun tuotteen toimitusaika on noin kaksi viikkoa.

Kysy lisää myyjiltämme!