Tervetuloa Standout
-myymälään

Hallituskatu 7,
Tampere

Aukioloajat

ma–pe 9–17

Tyylikkääseen työpukeutumiseen

Standout on tyylikkään työpukeutumisen erikoisliike. Valikoimamme laadukkaat ja tarkoituksenmukaiset työvaatteet palvelevat pitkään niin bisnes-, ravintola- kuin hyvinvointialankin ammattilaisia – myös vapaa-ajalla. Kaikki vaatteemme kestävät kulutusta ja ne voi pestä itse kotona.

Pienet, huolitellut yksityiskohdat ja laaja värivalikoima takaavat, että jokainen löytää omaa persoonaansa edustavan työilmeen. Standout auttaa sinua näyttäytymään eduksesi työpaikalla, asiakastapaamisissa ja esiintymistilanteissa.

tarjous

Standout kierrättää kaikki tekstiilit Texvex Loimaan poistotekstiilipankin kautta. Texvex antaa vanhoille vaatteille ekologisesti uuden elämän. Tuo siis vanhat takit, housut ja hameet meille ja palkitsemme sinut 15 % alennuskupongilla. Alennus koskee myymälän vakiovalikoiman tuotteita, jotka maksetaan myymälään.

Mielipiteesi on meille tärkeä

Oheisella palautelomakkeella voit esittää meille kysymyksiä tuotteista tai antaa palautetta asiakaspalvelusta, myymälästä tai tuotevalikoimasta. Vastaamme palautteisiin tarvittaessa mahdollisimman pian.

Etunimi: *

Sukunimi: *

Sähköposti: *

Puhelin

Palaute

Löydät Standout -myymälän myös Facebookista

»

Tilaa uutiskirje

Tilaa tästä sähköpostiisi ajankohtaista tietoa ja tarjouksia

toimisto
ravintola
hoito-ja-hyvinvointo

STANDOUT MYYMÄLÄ

Hallituskatu 7, 33200 Tampere
puh. 050 443 3586
standout@standa.fi

Aukioloajat

ma–pe 9–17


STANDA OY
Vehnämyllynkatu 20, 33560 Tampere
puh. 010 387 1600
sales@standa.fi