Tuotemerkit

Standa

Standa Oy valmistaa kotimaisia, käytännöllisiä työvaatteita siivous- ja hoitoalalle. Standan työvaatteessa funktionaalisuus ja esteettisyys kulkevat käsi kädessä ja kaikki materiaalit sopivat erinomaisesti vaativaankin työkäyttöön. Standan työvaatteiden laadun, toimivuuden ja viimeistellyn ulkonäön takaa oma ammattitaitoinen vaatesuunnittelija, Elina Korri.

Lue lisää Standasta

Greiff

Greiffin valikoimassa on laadukkaita ja moderneja business- ja ravintola-alan vaatteita, joita he valmistavat yli 200 vuoden työvaatekokemuksella. Greiffin vaatteissa korostuu upea tyylikkyys ja viimeistelty kokonaiskuva. Saksan Bambergissa sijaitseva yritys toimittaa vaatteita kaikkaille Eurooppaan 1800 jälleenmyyjän verkoston avulla. Standa myy Greiffin tuotteita Suomessa yksinoikeudella.

Lisätietoa Greiffistä

Leiber

Leiber on valmistanut innovatiivisia ja laadukkaita hoitoalan työvaatteita jo yli puolen vuosisadan ajan. Menestyksen salaisuus on kokenut ja asiakasorientoitunut henkilökunta sekä korkea tekninen laatu. Leiber haluaa pitää huolta, että työvaatteet sekä nostavat henkilökuntasi työmukavuutta että yrityksesi mainetta.

Katso Leiberin kotisivut