Puhtausalan työvaatteet esittelyssä

Puhtausalan työvaatteet showroomilla!

Standan monipuolinen mallisto on esillä viikolla 19 StandOut-myymälässä osoitteessa Hallituskatu 7, Tampere. Esillä ovat niin uutuusmallimme, saksalaisen Leiberin mallisto kuin tutut laadukkaat Standan suosikit. Continue reading…Standout työvaateliike Tampere

Standan uusi myymälä, standout aukeaa!

Standa Oy aukaisee Tampereen Hallituskadun kivijalkaan tyylikkään työpukeutumisen erikoisliikeen lauantaina 29.10. Liike on suunnattu etenkin toimistopukeutujille, joita hemmotellaan Greiffin tyylikkäillä, kestävillä ja itse kotona pestävillä bisnesvaateilla. Lisäksi myymälästä löytyy vaatteita niin ravintola- kuin hyvinvointialankin vaativiin tarpeisiin.

Tule avajaisiin lauantaina 29.10 klo 10-16! Uuden liikkeen kunniaksi tarjoamme sekä avajaisissa että koko avajaisviikon 31.10 – 4.11. -20 % kaikista ostoksista.

Tervetuloa tutustumaan osoitteeseen Hallituskatu 7!

Seuraa meitä myös Facebookissa >

Katso myös Standa.fi/standout >


Standan työvaate valikoima laajenee

Standa + Greiff = DAS VAATE

Tänä keväänä Standa uudistuu oikein toden teolla. Palvelumme pysyy ennallaan, mutta valikoimamme laajenee merkittävästi. Täydennämme omaa tuotantoamme saksalaisen Greiffin huippulaadukkailla ravintola- ja toimistoalojen työvaatteilla.

Greiffillä on yli 200 vuoden työvaatekokemus ja pitkät saksalaiset juuret. Bambergissa sijaitseva yritys on laajentanut 1800 jälleenmyyjän verkoston avulla Saksan rajojen ulkopuolelle ja toimittaa vaatteita kaikkialle Eurooppaan – nyt myös Suomeen.

Kun kotimainen ahkeruus ja luotettavuus täydentyvät saksalaisella tehokkuudella ja laadulla, tuloksena on entistä toimivampi työilme. Lisää uutuuksia on myös tulossa, joten jää kuulolle!


Standa ja Texvex yhdistävät ympäristö- ja yhteiskuntavastuun

Helmikuun alusta Standa alkaa kierrättää tekstiilinsä Texvex Loimaan avulla. Texvex poistotekstiilipankit ovat Forssan ja Loimaan kaupunkien Nuorten työpajojen tekstiilikierrätyspisteet. Standa toimittaa kerran kuussa hävitykseen menevät vaatteet ja kankaat poistotekstiilipankkiin.

Poistotekstiilipankeissa vaatteista irrotetaan napit ja vetoketjut sekä kankaat lajitellaan uusiokäyttöä varten. Materiaaleja myydään yksityisille ja yrityksille, sekä jaetaan esimerkiksi kouluihin, päiväkoteihin ja pitkäaikaistyöttömien tarpeisiin. Myös hyväkuntoisia vaatteita jaetaan tarvitseville. Kaikista huonokuntoisimmat kankaat poltetaan asianmukaisesti.

Tekstiilipankki työllistää nuoria

Vuodenvaihteessa voimaan astui uusi laki, joka rajoittaa orgaanisen jätteen sijoittamista kaatopaikoille. Orgaanisen jätteen kaatopaikkakielto koskee myös tekstiilejä.

”Meille on tärkeää huolehtia, että tekstiilimme kierrätetään ja hävitetään lainmukaisesti. Toki tekstiilit voisi hävittää asianmukaisesti muutenkin, mutta valitsemassamme toimintamallissa on lisäksi erittäin tärkeänä puolena yhteiskuntavastuun hoitaminen. Tämä ei ole pelkästään materiaalin hävittämistä vaan nuorten työllistämistä”, kertoo toimitusjohtaja Asmo Martikainen.

Texvex Loimaa työllistää 10–15 nuorta 17–29-vuotiasta ja toiminnassa tärkeää on sen kuntouttava vaikutus.

Lisätietoja Texvexistä