fbpx

Naisten joustavat, kapeamalliset työhousut

80,60 € (sis. alv.)

65,00  (ei sis. alv.)

Erittäin joustavat, kapealinjaiset Magia-housut ovat mukavat ja monikäyttöiset yleishousut niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Takana paikkataskut ja edessä kauniit keinonahkasomisteet. Vyötäröllä vyölenkit. Kokovalikoimamme (XS-4XL) takaa istuvuuden laajalle käyttäjäjoukolle.

Väri: Musta

Materiaali: 69% viskoosi / 27% polyamidi / 4% joustokuitu. Hellävarainen pesu 40 asteessa.

Kuvaus

Naisten joustavat työhousut, 6210 Magia

Naisten joustavat Magia-työhousut ovat mukavat käyttää ja antavat liikkumavapautta erilaisiin työtehtäviin. Joustavat työhousut ovat tarpeen, kun päivän aikana liikutaan paljon. Malli on nuorekas ja istuva ja sopii moniin eri ammatteihin ja ympäristöihin. Voit yhdistää sen T-paitaan ja liiviin tai vaikka jakun kanssa. Housut on valmistettu laadukkaasta joustavasta materiaalista (69% viskoosi / 27% polyamidi / 4% joustokuitu).  Magia-housuissa on kauniit keinonahkasomisteet edessä ja paikkataskut takana. Vyötäröllä on vyölenkit. Siistit, mukavat ja monikäyttöiset yleishousut niin työhön kuin vapaa-aikaankin.

Standa-työvaatteet

Standa työvaatteissa toiminnallisuus ja käyttäjän tarpeet ovat pääosissa. Mallistomme on kattava ja pitää sisällään työhousut, yläosat, esiliinat ja päähineet. Muokkaamme malleja tarvittaessa ja mahdollisuuksien rajoissa asiakkaan toiveiden mukaisesti.  Meiltä saat myös yritysilmettä korostavat logopainatukset ja -brodeeraukset. Normaalia laajempi kokovalikoima ja räätälöintimahdollisuus takaavat, että jokaiselle löytyy sopivat työvaatteet. Tuoteturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Turvallisuudella tarkoitamme sekä kankaiden myrkyttömyyttä, että muita vaatteen turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Tuotteissamme käytetään vain hyväksyttyjen testien läpäisseitä, työvaatteisiin ja laitospesuun soveltuvia materiaaleja. Lähes kaikilla käyttämillämme kankailla on Öko-Tex sertifikaatti. Sertifikaatti takaa, ettei tuotteessa ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Kestävän kehityksen periaatteita noudattavat ympäristöystävälliset valinnat ovat tärkeä ja luonnollinen osa toimintaamme. Vaatteiden käyttöiän pidentäminen on paras tapa vähentää vaateteollisuuden ympäristövaikutuksia. Toimintamme perustana onkin tuottaa ja myydä helppohoitoisia vaatteita, jotka palvelevat mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita ja joiden elinkaari on pitkä sekä laadun, että designin osalta. Tuotteiden käyttöikää pidennämme niin ikään korjauspalveluilla. Tarjoamme myös työvaatteiden vuokraus- ja pesupalveluja, jotka mahdollistavat mm. vaatteiden kierrättämisen. Tuotteemme suunnitellaan ja kaavoitetaan Suomessa. Suunnittelussa otetaan huomioon eri alojen erityisvaatimukset ja tähdätään työskentelymukavuuteen sekä vaatteen toiminnallisuuteen. Monet tuotteidemme käytännöllisistä yksityiskohdista ovat syntyneet asiakasyhteistyössä.

Mikäli tarvitset apua ostosten tekoon tai et löydä verkkokaupasta etsimääsi, ota yhteyttä.

Seuraatko meitä jo somessa?

Facebook

Instagram

 

 

XSSMLXLXXL3XL4XL
Vyötärön ympärys3132353841434648
Lantion ympärys3941434649515457
Lahkeen sisäpituus7676767676767676
Mitat ovat tuotteen mittoja.

Standa Oy Tampere toimii valtakunnallisesti,
ja myyntiverkostomme kattaa koko Suomen.

Edustajamme ideoi kanssasi juuri
tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden.