fbpx
Varastossa

Farkkuleggingsit

80,60 € (sis. alv.)

65,00  (ei sis. alv.)

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Pehmeät ja joustavat Mina-denimleggingsit ovat loistava valinta sekä työhousuiksi että vapaa-aikaan. Mukava kuminauhavyötärö takaa, että vihdyt näissä housuissa.  Kontrastisaumat, takana taskut ja edessä taskuimitaatiot.

Jos et löydä sopivaa tuotetta, väriä tai kokoa, otathan yhteyttä. 

Nordea
Nordea B2B
Osuuspankki
Handelsbanken
DanskeBank
POP Pankki
Säästöpankki
Aktia
Ålandsbanken
S-pankki
OmaSp
Korttimaksu:
Visa
Mastercard
Lasku tai osamaksu:
OP lasku

 

Kuvaus

Farkkuleggingsit, 6215 Mina

Farkkuleggingsit ovat mukavat käyttää ja antavat liikkumavapautta erilaisiin työtehtäviin. Joustavat työhousut ovat tarpeen, kun päivän aikana liikutaan paljon. Malli on nuorekas ja istuva ja sopii moniin eri ammatteihin ja ympäristöihin. Voit yhdistää farkkuleggingsit T-paitaan ja liiviin tai vaikka jakun kanssa. Leggingsit on valmistettu laadukkaasta joustavasta materiaalista. Mukava kuminauhavyötärö takaa, että viihdyt näissä housuissa. Kontrastisaumat, takana taskut ja edessä taskuimitaatiot. Pehmeät ja joustavat Mina-farkkuleggingsit ovat loistava valinta sekä työhousuiksi että vapaa-aikaan.

Standa-työvaatteet

Standa työvaatteissa toiminnallisuus ja käyttäjän tarpeet ovat pääosissa. Mallistomme on kattava ja pitää sisällään työhousut, yläosat, esiliinat ja päähineet. Muokkaamme malleja tarvittaessa ja mahdollisuuksien rajoissa asiakkaan toiveiden mukaisesti.  Meiltä saat myös yritysilmettä korostavat logopainatukset ja -brodeeraukset. Normaalia laajempi kokovalikoima ja räätälöintimahdollisuus takaavat, että jokaiselle löytyy sopivat työvaatteet. Tuoteturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Turvallisuudella tarkoitamme sekä kankaiden myrkyttömyyttä, että muita vaatteen turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Tuotteissamme käytetään vain hyväksyttyjen testien läpäisseitä, työvaatteisiin ja laitospesuun soveltuvia materiaaleja. Lähes kaikilla käyttämillämme kankailla on Öko-Tex sertifikaatti. Sertifikaatti takaa, ettei tuotteessa ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Kestävän kehityksen periaatteita noudattavat ympäristöystävälliset valinnat ovat tärkeä ja luonnollinen osa toimintaamme. Vaatteiden käyttöiän pidentäminen on paras tapa vähentää vaateteollisuuden ympäristövaikutuksia. Toimintamme perustana onkin tuottaa ja myydä helppohoitoisia vaatteita, jotka palvelevat mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita ja joiden elinkaari on pitkä sekä laadun, että designin osalta. Tuotteiden käyttöikää pidennämme niin ikään korjauspalveluilla. Tarjoamme myös työvaatteiden vuokraus- ja pesupalveluja, jotka mahdollistavat mm. vaatteiden kierrättämisen. Tuotteemme suunnitellaan ja kaavoitetaan Suomessa. Suunnittelussa otetaan huomioon eri alojen erityisvaatimukset ja tähdätään työskentelymukavuuteen sekä vaatteen toiminnallisuuteen. Monet tuotteidemme käytännöllisistä yksityiskohdista ovat syntyneet asiakasyhteistyössä.

Mikäli tarvitset apua ostosten tekoon tai et löydä verkkokaupasta etsimääsi, ota yhteyttä.

Seuraatko meitä jo somessa?

Facebook

Instagram

 

Standa Oy Tampere toimii valtakunnallisesti,
ja myyntiverkostomme kattaa koko Suomen.

Edustajamme ideoi kanssasi juuri
tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden.