fbpx
Varastossa
Ale

Joustava työliivi

60,45 € (sis. alv.)

Alkuperäinen hinta oli: 65,00 €.Nykyinen hinta on: 48,75 €. (ei sis. alv.)

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Joustava työliivi on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen liikkuvuutta ja mukavuutta työskennellessä. Joustava työliivi sopii niin liikunnalliseen työhön kuin esimerkiksi varastotyöntekijöille, huoltohenkilöstölle, kaupan alalle, siivoustyöhön tai hoiva-alalle. Liivin materiaali on kevyttä ja kestävää polyesteriä. Materiaali hylkii likaa ja on helppo huoltaa. Kauluksessa, kädenteissä ja helmassa resorit. Vetoketjukiinnitys ja vetoketjulliset alataskut. Sisäpuolella kaksi tilavaa povitaskua esimerkiksi puhelimelle. Joustava liivi sopii sekä naisille, että miehille. Koot XXS-5XL.

Yhdistä tämä liivi Nopsa-housujen kanssa.

Kysy lisää Yhteystiedot

Nordea
Nordea B2B
Osuuspankki
Handelsbanken
DanskeBank
POP Pankki
Säästöpankki
Aktia
Ålandsbanken
S-pankki
OmaSp
Korttimaksu:
Visa
Mastercard
Lasku tai osamaksu:
OP lasku

 

Kuvaus

Joustava työliivi, 3135 Kiri

Joustava työliivi on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen liikkuvuutta ja mukavuutta työskennellessä. Joustava työliivi sopii niin liikunnalliseen työhön kuin esimerkiksi varastotyöntekijöille, huoltohenkilöstölle, kaupan alalle, siivoustyöhön tai hoiva-alalle. Liivin materiaali on kevyttä ja kestävää polyesteriä. Materiaali hylkii likaa ja on helppo huoltaa. Kauluksessa, kädenteissä ja helmassa resorit. vetoketjukiinnitys ja vetoketjulliset alataskut. Sisäpuolella kaksi tilavaa povitaskua esimerkiksi puhelimelle. Joustava liivi sopii sekä naisille, että miehille. Koot XXS-5XL.

Valmistamissamme ja myymissämme työvaatteissa toiminnallisuus ja käyttäjän tarpeet ovat pääosissa. Mallistomme on kattava ja pitää sisällään työhousut, yläosat, esiliinat ja päähineet. Väreissä, ominaisuuksissa ja kankaissa on runsaasti valinnanvaraa, joten asut on helposti sovitettavissa niin yrityksen värimaailmaan kuin jokaisen omaan yksilölliseen tyyliinkin. Meiltä saat myös yritysilmettä korostavat logopainatukset ja -brodeeraukset. Normaalia laajempi kokovalikoima ja räätälöintimahdollisuus takaavat, että jokaiselle löytyy sopivat työvaatteet. Tuoteturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Turvallisuudella tarkoitamme sekä kankaiden myrkyttömyyttä, että muita vaatteen turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Tuotteissamme käytetään vain hyväksyttyjen testien läpäisseitä, työvaatteisiin ja laitospesuun soveltuvia materiaaleja.

Kestävän kehityksen periaatteita noudattavat ympäristöystävälliset valinnat ovat tärkeä ja luonnollinen osa toimintaamme. Vaatteiden käyttöiän pidentäminen on paras tapa vähentää vaateteollisuuden ympäristövaikutuksia. Toimintamme perustana onkin tuottaa ja myydä helppohoitoisia vaatteita, jotka palvelevat mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita ja joiden elinkaari on pitkä sekä laadun, että designin osalta.

Mikäli tarvitset apua ostosten tekoon tai et löydä verkkokaupasta etsimääsi, ota yhteyttä.

Seuraatko meitä jo somessa?

Facebook

Instagram

 

XXSXSSMLXLXXL3XL4XL5XL
Rinnanympärys869298104110116122128134140
Takapituus66666666,666,56767676767

Mitat ovat tuotteiden mittoja.

Standa Oy Tampere toimii valtakunnallisesti,
ja myyntiverkostomme kattaa koko Suomen.

Edustajamme ideoi kanssasi juuri
tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden.