fbpx

Palvelualan työvaatteet

Työvaatteet kaikille palvelualoille

Valikoimastamme löydät laadukkaat ja kestävät työvaatteet muun muassa puhtaanapitoon, kiinteistöhuoltoon, puutarha-alalle, vähittäiskauppoihin, vahtimestareille ja toimistoympäristöön. Olemme huomioineet työasujen suunnittelussa palvelualojen moninaiset vaatimukset ja yksityiskohdat, joita erilaiset työnkuvat vaativat.

Standa-mallistomme tarjoaa kaikki työvaatteet palvelualoille, kuten työtakit, trikoopaidat, liivit, essut, housut ja hameet. Valikoimaamme kuuluvat myös ajattoman tyylikkäät Greiff-malliston toimistovaatteet, joilla vaatetat pankin ja aulapalvelun henkilökunnan yrityskuvasi mukaisesti.

Valmistamme kaikki työvaatteemme testatuista, laitospesun kestävistä materiaaleista.

Toiminnallisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä palvelualoille

Mallistomme työvaatteiden taskuihin on tuotu toiminnallisuutta muun muassa lisäämällä vetoketjuja, D- lenkkejä sekä avainnauhoja. Vaatteiden mitoitus on suunniteltu käyttäjäystävällisesti ja joustot useammassa kohtaa vaatetta antavat käyttäjälle lisää liikkuvuutta sekä mukavuutta.

Esimerkiksi Sissi-housuissamme on käytetty joustokangasta monipuolisesti: sitä on lisätty sekä takapuolelle että polvien kohdalle. Tavallisten taskujen lisäksi housuihin on lisätty reisitaskut molemmille puolille.

Kun valitset Sissi-housujen pariksi esimerkiksi joustokankaalla työstetyn Mila-liivin, saat taatusti toimivan kokonaisuuden. Sujauttamalla liivin alle ID:n T-paidan tai Standan trikoopaidan, upea kokonaisuus on valmis.

Tutustu mallistoomme ja tilaa!

Siivous- ja kiinteistöhuolto

Näytä valikoima

Toimisto ja aulapalvelu

Näytä valikoima

Vähittäiskauppa

Näytä valikoima

Vaatteen tyyppi

Sukupuoli

Väri

Saatavuus