fbpx

ESD-työvaatteet ja tuotteet Standalta

Tarvitsetteko kestäviä ja toimivia työvaatteita vaativiin erityisolosuhteisiin? Standan ESD-työvaatteet ovat täydellinen valinta. Ne on suunniteltu huolellisesti, äärimmäiset työympäristöt ja käyttömukavuus huomioiden.

Ymmärrämme, että työvaatteiden on oltava kestäviä ja käytännöllisiä. Siksi ESD-tuotteemme täyttävät tiukat laatuvaatimukset ja huomioivat työn erityispiirteet. Lisäksi ne ovat tyylikkäitä ja monikäyttöisiä.

Laatu ja tyylikkyys yhdistyvät

Mallistostamme löytyy laaja valikoima tuotteita, kuten paidat, takit, liivit ja housut. Vaatteet eivät täytä tarpeitanne vain ominaisuuksien suhteen, vaan voit valita myös useita eri värivaihtoehtoja.

Parantakaa työvaatteiden laatua ja mukavuutta tilaamalla Standan ESD-työvaatteet. Kokeilkaa niitä itse ja huomatkaa ero laadussa ja tyylikkyydessä. Tarvitsetteko lisätietoja? Ottakaa rohkeasti yhteyttä. Standan tuotteet ovat luotettava valinta vaativissa olosuhteissa. Tiedustelkaa suurempia eriä ja toimitusta suoraan alueellisesta myynnistä:

UUSIMAA:
KIRSI ALANEN
050 572 0355  
kirsi.alanen@standa.fi 

PIRKANMAA, KANTA-HÄME, VARSINAIS-SUOMI, SATAKUNTA, AHVENANMAA:
SATU JUNKKILA
040 541 6161 
satu.junkkila@standa.fi 

ITÄ-SUOMI:
TUULA TUHKANEN
050 586 5295 
tuula.tuhkanen@standa.fi 

POHJANMAA, POHJOIS-SUOMI:
SEIJA HAAPALA
045 352 0137
seija.haapala@standa.fi

Standan ESD-paidat – korkealaatuinen suoja vaativiin olosuhteisiin!

ESD-paita, tunnettu myös nimellä Electrostatic Discharge -paita, on erityisesti suunniteltu sähköstaattisen purkauksen hallintaan. Se on välttämätön työvaate teollisuus- ja elektronisissa ympäristöissä, joissa staattisen sähkön aiheuttamat riskit ovat suuret. Nämä paidat tarjoavat luotettavan suojan staattisen sähkön aiheuttamilta ongelmilta, kuten herkän elektroniikan vaurioilta ja oikosuluilta.

Miksi Standan paidat ovat erityisiä?

Teollisuuden ja laboratorioiden ammattilaisille Standan paidat ovat välttämättömiä työvaatteita. Näissä ympäristöissä staattisen sähkön aiheuttamat riskit voivat olla suuret, ja siksi tarvitaan luotettavaa suojaa. Standan paidat on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen, ja ne tarjoavat vertaansa vailla olevaa suojaa sekä ennen kaikkea mukavuutta.

Laatu ja toiminnallisuus ensimmäisenä

Kuvitellaan tilanne, jossa työskennellään elektroniikan valmistuksessa, lääketieteellisten laitteiden kokoamisessa tai puolijohdeteollisuudessa. Nämä alat vaativat äärimmäistä huolellisuutta ja tarkkuutta, mutta myös oikeanlaiset työvaatteet ovat välttämättömiä. Standan ESD-paidat eivät tarjoa ainoastaan erinomaista suojaa staattista sähköä vastaan, , vaan yhdistävät laadun, toiminnallisuuden ja suorituskyvyn yhteen pakettiin.

Valitsemalla Standan paidat varmistatte olevanne aina valmiina kohtaamaan vaativat työolosuhteet. Näiden paitojen laatu, toiminnallisuus ja suorituskyky tekevät niistä ensisijaisen valinnan ammattilaisille, jotka työskentelevät haastavissa ympäristöissä, joissa tarvitaan parasta suojaa herkille laitteille.

Tilatkaa Standan tuotteita nyt, ja huomaatte laadun sekä suorituskyvyn eron heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien! Ota yhteyttä-> 

Standan tuotteissa otetaan ESD-suojaus vakavasti

ESD eli Electrostatic Discharge on termi, joka viittaa sähköstaattisen purkauksen hallintaan. Tämä on äärimmäisen tärkeää monissa teollisissa ja elektronisissa ympäristöissä, joissa herkät elektroniset laitteet ja järjestelmät ovat arkipäivää. ESD-suojauksen päämääränä on ehkäistä ja hallita staattisen sähkön aiheuttamia ongelmia, jotka voivat vaurioittaa tai häiritä näitä herkkiä komponentteja.

Standan tuotteissa suojaus on keskeinen osa suunnittelua. Takaamme, että ESD-suojauksen periaatteet on otettu huomioon kaikissa tuotteissamme. Voitte luottaa, että käyttämämme materiaalit ja rakenteet auttavat estämään staattisen sähkön kerääntymisen ja sen hallitsemattoman purkautumisen.

Miksi se on niin tärkeää?

ESD-suojauksen noudattaminen minimoi elektronisten laitteiden vaurioitumisen riskin. Erityisesti teollisuus- ja laboratorioympäristöissä, joissa herkkiä komponentteja käsitellään päivittäin, tämä on elintärkeää. Laadukkaat Standan vaatteet auttavat säilyttämään laitteiden eheyden ja takaavat niiden luotettavan toiminnan.

Varma valinta

Kun valitsette Standan ESD-tuotteet, voitte olla varmoja, että olette ottanut ensimmäisen askeleen kohti parempaa ESD-suojausta. Vaatteemme eivät pelkästään täytä tarpeitanne toiminnallisuuden ja mukavuuden suhteen, vaan myös auttavat suojaamaan herkkiä elektronisia laitteita sähköstaattisen sähkön aiheuttamilta riskeiltä. Ottakaa suoraan yhteyttä myyntiin->

Vaatteen tyyppi

Sukupuoli

Väri

Saatavuus

Standa Oy Tampere toimii valtakunnallisesti,
ja myyntiverkostomme kattaa koko Suomen.

Edustajamme ideoi kanssasi juuri
tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden.