fbpx

Terveydenhuollon ja hoitoalan työvaatteet

Tervetuloa Standan verkkokauppaan! Meiltä löydätte laadukkaat ja monipuoliset terveydenhuollon ja hoitoalan työvaatteet, jotka on suunniteltu vastaamaan alan vaativiin tarpeisiin.

Ymmärrämme, että terveydenhuollon ja hoitoalan ammattilaiset tarvitsevat työvaatteet, jotka eivät ainoastaan täytä käytännön tarpeita, vaan myös edustavat ammattitaitoa ja huolenpitoa. Valikoimastamme löydätte työvaatteita, jotka on suunniteltu erityisesti terveydenhuollon ja hoitoalan vaativiin olosuhteisiin.

Materiaalit ovat miellyttäviä ja hengittäviä, tarjoten samalla tarvittavaa joustavuutta ja kestävyyttä pitkiin ja raskaisiin työpäiviinne. Olipa tarpeenne sitten pestä työvaatteet tiheään tai tarvitsette erityisiä ominaisuuksia, löydätte meiltä sopivan ratkaisun.

Standan terveydenhuollon ja hoitoalan työvaatteet eivät ainoastaan täytä korkeimpia turvallisuus- ja hygieniastandardeja, vaan ne ovat myös tyylikkäitä ja edustavia. Voitte valita monipuolisista värivaihtoehdoista ja mukauttaa ne yrityksenne tarpeisiinne.

Tilatkaa edullisesti ja turvallisesti netistä – tai ottakaa suoraan yhteyttä myyntiedustajiimme

Standan verkkokauppa tekee työvaatteidenne hankinnasta helppoa ja vaivatonta. Laaja valikoimamme on saatavillanne vain muutaman klikkauksen päässä, ja tarjoamme nopeat toimitukset edullisesti suoraan haluamaanne osoitteeseen – tilatkaa suoraan netistä jo tänään!

Suuremmissa erissä voitte sopia suoraan myyntiedustajiemme kanssa juuri teidän yrityksellenne parhaan ja edullisimman ratkaisun.

UUSIMAA:
KIRSI ALANEN
050 572 0355  
kirsi.alanen@standa.fi 

PIRKANMAA, KANTA-HÄME, VARSINAIS-SUOMI, SATAKUNTA, AHVENANMAA:
SATU JUNKKILA
040 541 6161 
satu.junkkila@standa.fi 

ITÄ-SUOMI:
TUULA TUHKANEN
050 586 5295 
tuula.tuhkanen@standa.fi 

POHJANMAA, POHJOIS-SUOMI:
SEIJA HAAPALA
045 352 0137
seija.haapala@standa.fi

Hoitotyö

Näytä valikoima

Kauneus ja hyvinvointi

Näytä valikoima

Vaatteen tyyppi

Sukupuoli

Väri

Saatavuus