fbpx

Catering-työntekijän ja tarjoilijan vaatteet

Kun kyseessä on ensiluokkainen ammattimainen esiintyminen catering- ja tarjoilualalla, on tärkeää yhdistää tyylikkyys ja toimivuus. Standan laajasta mallistosta löydätte kaikki tarvittavat työvaatteet ja työasusteet, jotka täyttävät yrityksenne vaatimukset ja tekevät vaikutuksen asiakkaisiinne.

Mallistostamme löytyy laaja valikoima yläosia, mukaan lukien perinteisiä kokkitakkeja ja käteviä nepparillisia versioita. Lisäksi tarjoamme työtakkeja, joissa on ilmavat Coolmax-somisteet. Coolmax varmistaa mukavuuden pitkienkin työpäivien aikana. Jos tarvitsette tyköistuvia ja tyylikkäitä paitamalleja, meiltä löytyy niitäkin eri väreissä ja malleissa.

Housumallistostamme voitte valita kuminauhavyötäröiset perushousut, trendikkäät farkut tai siistit suorat housut – aina tilanteen mukaan. Laajasta essuvalikoimastamme löydätte juuri tarpeisiinne sopivat essut. Oli kyseessä lyhyt etuliina-malli tai lapullinen suutarinessu, löydätte sen mallistostamme.

Ja tietenkin, tärkeintä unohtamatta: tarjoamme myös valikoiman päähineitä, kuten huiveja ja baretteja, jotka täydentävät ammattimaisen ilmeenne.

Olemme omistautuneet varmistamaan, että löydätte valikoimastamme täydelliset työvaatteet ja asusteet catering- ja tarjoilualan tarpeisiin. Tyylikkäät ja laadukkaat työvaatteet ovat keskeinen osa onnistunutta asiakaspalvelua. Jos yrityksenne tarvitsee suuria eriä, ottakaa suoraan yhteyttä alueelliseen myyntiimme.

UUSIMAA:
KIRSI ALANEN
050 572 0355  
kirsi.alanen@standa.fi 

PIRKANMAA, KANTA-HÄME, VARSINAIS-SUOMI, SATAKUNTA, AHVENANMAA:
SATU JUNKKILA
040 541 6161 
satu.junkkila@standa.fi 

ITÄ-SUOMI:
TUULA TUHKANEN
050 586 5295 
tuula.tuhkanen@standa.fi 

POHJANMAA, POHJOIS-SUOMI:
SEIJA HAAPALA
045 352 0137
seija.haapala@standa.fi

Vaatteen tyyppi

Sukupuoli

Väri

Saatavuus

Standa Oy Tampere toimii valtakunnallisesti,
ja myyntiverkostomme kattaa koko Suomen.

Edustajamme ideoi kanssasi juuri
tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden.