fbpx

Ilmava keittiöpäähine hiusverkolla

44,64 € (sis. alv.)

36,00  (ei sis. alv.)

Ilmava keittiöpäähine auttaa pitämään pään viileänä, jolloin työskentely on mukavampaa ja vähemmän väsyttävää. Keittiössä on tärkeää noudattaa hygieniakäytäntöjä ja laadukas päähine on siksi tarpeen. Päähine estää hiusten joutumisen raaka-aineisiin, ruokaan ja työvälineisiin. Se myös suojaa hiuksia roiskeilta ja voi estää niitä joutumasta esimerkiksi tulen lähelle. Keittiöpäähine on osa ammattiasuasi. Tässä laadukkaassa lippismallisessa päähineessä on Coolmax-päälaki, joka tekee siitä erityisen hengittävän. Takana on tarranauhasäätö. Hiusverkko pitää hiukset tiiviisti paikoillaan.

Jos et löydä sopivaa tuotetta, väriä tai kokoa ota yhteyttä.

Kuvaus

Ilmava keittiöpäähine, Standa 5162 – Lauri-lippis hiusverkolla

Ilmava keittiöpäähine estää hikoilua ja auttaa pitämään pään viileänä, jolloin työskentely on mukavampaa ja vähemmän väsyttävää. Keittiössä on tärkeää noudattaa hygieniakäytäntöjä ja laadukas päähine on siksi tarpeen. Päähine estää hiusten joutumisen raaka-aineisiin, ruokaan ja työvälineisiin. Se suojaa myös hiuksia roiskeilta ja voi esimerkiksi estää niitä joutumasta tulen lähelle ja vähentää näin palovaaran riskiä. Keittiöpäähine on osa ammattiasuasi. Tässä laadukkaassa lippismallisessa päähineessä on Coolmax-päälaki, joka tekee siitä erityisen hengittävän. Takana on tarranauhasäätö. Hiusverkko pitää hiukset tiiviisti paikoillaan.

Materiaali: 65% polyesteri / 35% puuvilla, 200 g/m2

Standa yleisesti

Standa työvaatteissa toiminnallisuus ja käyttäjän tarpeet ovat pääosissa. Mallistomme on kattava ja pitää sisällään työhousut, yläosat, esiliinat ja päähineet. Muokkaamme malleja tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Väreissä, ominaisuuksissa ja kankaissa on runsaasti valinnanvaraa, joten asut on helposti sovitettavissa niin yrityksen värimaailmaan kuin jokaisen omaan yksilölliseen tyyliinkin. Meiltä saat myös yritysilmettä korostavat logopainatukset ja -brodeeraukset. Normaalia laajempi kokovalikoima ja räätälöintimahdollisuus takaavat, että jokaiselle löytyy sopivat työvaatteet. Tuoteturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Turvallisuudella tarkoitamme sekä kankaiden myrkyttömyyttä, että muita vaatteen turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Tuotteissamme käytetään vain hyväksyttyjen testien läpäisseitä, työvaatteisiin ja laitospesuun soveltuvia materiaaleja. Lähes kaikilla käyttämillämme kankailla on Öko-Tex sertifikaatti. Sertifikaatti takaa, ettei tuotteessa ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Kestävän kehityksen periaatteita noudattavat ympäristöystävälliset valinnat ovat tärkeä ja luonnollinen osa toimintaamme. Vaatteiden käyttöiän pidentäminen on paras tapa vähentää vaateteollisuuden ympäristövaikutuksia. Toimintamme perustana onkin tuottaa helppohoitoisia vaatteita, jotka palvelevat mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita ja joiden elinkaari on pitkä sekä laadun, että designin osalta. Tuotteiden käyttöikää pidennämme niin ikään korjauspalveluilla. Tarjoamme myös työvaatteiden vuokraus- ja pesupalveluja, jotka mahdollistavat mm. vaatteiden kierrättämisen. Tuotteemme suunnitellaan ja kaavoitetaan Suomessa. Suunnittelussa otetaan huomioon eri alojen erityisvaatimukset ja tähdätään työskentelymukavuuteen sekä vaatteen toiminnallisuuteen. Monet tuotteidemme käytännöllisistä yksityiskohdista ovat syntyneet asiakasyhteistyössä.

Mikäli tarvitset apua ostosten tekoon tai et löydä verkkokaupasta etsimääsi, ota yhteyttä.

Seuraatko meitä jo somessa?

Facebook

Instagram

Standa toimii valtakunnallisesti,
ja myyntiverkostomme kattaa koko Suomen.

Edustajamme ideoi kanssasi juuri
tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden.