fbpx
Varastossa

Lahjakortti

50,00 200,00 

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Lahjakortti – Hyödyllinen, kestävä ja tarpeellinen lahja

Käyttötavarat ovat aina tervetulleita lahjoja, eivätkä ne jää nurkkiin pyörimään. Anna lahjaksi laadukkaita Standa-työvaatteita lahjakortin muodossa. Lahjakortin saaja voi itse päättää, mitä valita laajasta työvaatevalikoimastamme. Jos ostos on lahjakortin arvoa arvokkaampi, saaja voi maksaa erotuksen itse. Lahjakortilla voi lunastaa minkä tahansa tuotteen senhetkisestä valikoimastamme.

Lahjakortin toimitus
Lahjakortti lähetetään sähköpostilla joko sinulle tai suoraan lahjan saajalle heti maksun jälkeen.

Nordea
Nordea B2B
Osuuspankki
Handelsbanken
DanskeBank
POP Pankki
Säästöpankki
Aktia
Ålandsbanken
S-pankki
OmaSp
Korttimaksu:
Visa
Mastercard
Lasku tai osamaksu:
OP lasku

 

Kuvaus

Lahjakortti – Hyödyllinen, kestävä ja tarpeellinen lahja

Käyttötavarat ovat aina tervetulleita lahjoja, jotka eivät jää nurkkiin pyörimään. Anna lahjaksi laadukkaita Standa-työvaatteita lahjakortin muodossa. Lahjakortin saaja voi itse päättää, mitä valita laajasta työvaatevalikoimastamme. Jos ostos on lahjakortin arvoa arvokkaampi, saaja voi maksaa erotuksen itse. Lahjakortilla voi lunastaa minkä tahansa tuotteen senhetkisestä valikoimastamme.

Lahjakortin toimitus
Lahjakortti lähetetään sähköpostilla, joko sinulle tai suoraan lahjan saajalle heti maksun jälkeen. Halutessasi voit siis itse tulostaa kortin ja antaa kuoressa lahjan saajalle. Vaihtoehtoisesti lähetämme kortin suoraan vastaanottajalle tervehdystesi kanssa.

Valitse lahjakortin summa valikosta.

_________________________

Standa-työvaatteet

Standa työvaatteissa toiminnallisuus ja käyttäjän tarpeet ovat pääosissa. Mallistomme on kattava ja pitää sisällään työhousut, yläosat, esiliinat ja päähineet. Muokkaamme malleja tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Väreissä, ominaisuuksissa ja kankaissa on runsaasti valinnanvaraa, joten asut on helposti sovitettavissa niin yrityksen värimaailmaan kuin jokaisen omaan yksilölliseen tyyliinkin. Meiltä saat myös yritysilmettä korostavat logopainatukset ja -brodeeraukset. Normaalia laajempi kokovalikoima ja räätälöintimahdollisuus takaavat, että jokaiselle löytyy sopivat työvaatteet. Tuoteturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Turvallisuudella tarkoitamme sekä kankaiden myrkyttömyyttä, että muita vaatteen turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Tuotteissamme käytetään vain hyväksyttyjen testien läpäisseitä, työvaatteisiin ja laitospesuun soveltuvia materiaaleja. Lähes kaikilla käyttämillämme kankailla on Öko-Tex sertifikaatti. Sertifikaatti takaa, ettei tuotteessa ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Kestävän kehityksen periaatteita noudattavat ympäristöystävälliset valinnat ovat tärkeä ja luonnollinen osa toimintaamme. Vaatteiden käyttöiän pidentäminen on paras tapa vähentää vaateteollisuuden ympäristövaikutuksia. Toimintamme perustana onkin tuottaa helppohoitoisia vaatteita, jotka palvelevat mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita ja joiden elinkaari on pitkä sekä laadun, että designin osalta. Tuotteiden käyttöikää pidennämme niin ikään korjauspalveluilla. Tarjoamme myös työvaatteiden vuokraus- ja pesupalveluja, jotka mahdollistavat mm. vaatteiden kierrättämisen. Tuotteemme suunnitellaan ja kaavoitetaan Suomessa. Suunnittelussa otetaan huomioon eri alojen erityisvaatimukset ja tähdätään työskentelymukavuuteen sekä vaatteen toiminnallisuuteen. Monet tuotteidemme käytännöllisistä yksityiskohdista ovat syntyneet asiakasyhteistyössä.

Mikäli tarvitset apua ostosten tekoon tai et löydä verkkokaupasta etsimääsi, ota yhteyttä.

Seuraatko meitä jo somessa?

Facebook

Instagram

 

Standa Oy Tampere toimii valtakunnallisesti,
ja myyntiverkostomme kattaa koko Suomen.

Edustajamme ideoi kanssasi juuri
tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden.