fbpx
Varastossa
Ale

Liiviessu

91,14 € (sis. alv.)

73,50  (ei sis. alv.)

Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Liiviessu on monikäyttöinen vaate, joka yhdistää essun ja liivin parhaat puolet. Käytännöllinen Maikki-liiviessu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hoitoalalle, siivoustyöhön ja asiakaspalveluun. Naisellinen malli ja kekseliäät yksityiskohdat antavat essulle ainutlaatuisen ilmeen. Selkäosan ilmava ja kevyt joustomateriaali lisää käyttömukavuutta ja antaa liikkumavaraa työpäivän aikana. Olkapäillä pituussäätö painonapeilla. Rintaosassa vetoketju.  Taskujen ansiosta mekossa on paljon tilaa erilaisille työvälineille, mikä tekee siitä käytännöllisen tehtävään kuin tehtävään. Rintatasku ja alhaalla neljä tilavaa taskua, joista kahdessa vetoketjukiinnitys. Toisessa vetoketjutaskussa kätevä lenkki avaimille. Kokovalikoimamme (XS-XXL) takaa istuvuuden laajalle käyttäjäjoukolle.

Materiaali: 015-901: 65 % polyesteri / 35% puuvilla, 205 g/m2, musta

Nordea
Nordea B2B
Osuuspankki
Handelsbanken
DanskeBank
POP Pankki
Säästöpankki
Aktia
Ålandsbanken
S-pankki
OmaSp
Korttimaksu:
Visa
Mastercard
Lasku tai osamaksu:
OP lasku

 

Kuvaus

Liiviessu, 3150 Maikki

Liiviessu on monikäyttöinen vaate, joka yhdistää essun ja liivin parhaat puolet. Käytännöllinen Maikki-liiviessu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hoitoalalle, siivoustyöhön ja asiakaspalveluun. Naisellinen malli ja kekseliäät yksityiskohdat antavat essulle ainutlaatuisen ilmeen. Selkäosat ilmava ja kevyt joustomateriaali lisää käyttömukavuutta ja antaa liikkumavaraa työpäivän aikana. Olkapäillä pituussäätö painonapeilla. Rintaosassa vetoketju.  Taskujen ansiosta mekossa on paljon tilaa erilaisille työvälineille, mikä tekee siitä käytännöllisen tehtävään kuin tehtävään. Rintatasku ja alhaalla neljä tilavaa taskua, joista kahdessa vetoketjukiinnitys. Tpisessa vetoketjutaskussa kätevä lenkki avaimille. Kokovalikoimamme (XS-XXL) takaa istuvuuden laajalle käyttäjäjoukolle.

Materiaalit

Laadukkaat kankaamme ovat Öko-Tex® Standard 100 -hyväksyttyjä, eli niissä ei ole haitallisia kemikaaleja. Voit pestä Maikki-liiviessun 60 asteessa.

Materiaali: 015-901: 65 % polyesteri / 35% puuvilla, 205 g/m2, musta

Stada-työvaatteet

Standa työvaatteissa toiminnallisuus ja käyttäjän tarpeet ovat pääosissa. Mallistomme on kattava ja pitää sisällään työhousut, yläosat, esiliinat ja päähineet. Muokkaamme malleja tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Väreissä, ominaisuuksissa ja kankaissa on runsaasti valinnanvaraa, joten asut on helposti sovitettavissa niin yrityksen värimaailmaan kuin jokaisen omaan yksilölliseen tyyliinkin. Meiltä saat myös yritysilmettä korostavat logopainatukset ja -brodeeraukset. Normaalia laajempi kokovalikoima ja räätälöintimahdollisuus takaavat, että jokaiselle löytyy sopivat työvaatteet. Tuoteturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Turvallisuudella tarkoitamme sekä kankaiden myrkyttömyyttä, että muita vaatteen turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Tuotteissamme käytetään vain hyväksyttyjen testien läpäisseitä, työvaatteisiin ja laitospesuun soveltuvia materiaaleja. Lähes kaikilla käyttämillämme kankailla on Öko-Tex sertifikaatti. Sertifikaatti takaa, ettei tuotteessa ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Kestävän kehityksen periaatteita noudattavat ympäristöystävälliset valinnat ovat tärkeä ja luonnollinen osa toimintaamme. Vaatteiden käyttöiän pidentäminen on paras tapa vähentää vaateteollisuuden ympäristövaikutuksia. Toimintamme perustana onkin tuottaa helppohoitoisia vaatteita, jotka palvelevat mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita ja joiden elinkaari on pitkä sekä laadun, että designin osalta. Tuotteiden käyttöikää pidennämme niin ikään korjauspalveluilla. Tarjoamme myös työvaatteiden vuokraus- ja pesupalveluja, jotka mahdollistavat mm. vaatteiden kierrättämisen. Tuotteemme suunnitellaan ja kaavoitetaan Suomessa. Suunnittelussa otetaan huomioon eri alojen erityisvaatimukset ja tähdätään työskentelymukavuuteen sekä vaatteen toiminnallisuuteen. Monet tuotteidemme käytännöllisistä yksityiskohdista ovat syntyneet asiakasyhteistyössä.

Mikäli tarvitset apua ostosten tekoon tai et löydä verkkokaupasta etsimääsi, ota yhteyttä.

Seuraatko meitä jo somessa?

Facebook

Instagram

 

 

 

 

32-3436-3840-4244-4648-5052-54
XSSMLXLXXL
Rinnanympärys8694102110118126
Vyötärön ympärys70788694102110
Helman pituus vyötärönauhan yläreinasta424242424242
Mitat ovat tuotteen mittoja.

Mitat ovat tuotteiden mittoja.

Standa Oy Tampere toimii valtakunnallisesti,
ja myyntiverkostomme kattaa koko Suomen.

Edustajamme ideoi kanssasi juuri
tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden.