fbpx
Tilaustuote

Naisten kauluspaita 3/4 hihoilla

44,44 € (sis. alv.)

35,84  (ei sis. alv.)

Naisten kauluspaita 3/4 hihoilla – PR305 Easy Care

Naisten kauluspaita on siisti ja tyylikäs, mutta myös rento vaate niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Sopii mainiosti esimerkiksi tarjoilijoille tai toimistotyöhön. Muotoiltu malli 3/4 mittaisilla hihoilla. Hihansuissa kauniit ja käytännölliset halkiot.

Jos et löydä sopivaa tuotetta, väriä tai kokoa, otathan yhteyttä. 

Kuvaus

Naisten kauluspaita 3/4 hihoilla – PR305 Easy Care

Naisten kauluspaita 3/4 hihoilla on siisti ja tyylikäs, mutta myös rento vaate niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Sopii mainiosti esimerkiksi tarjoilijoille tai toimistotyöhön. Muotoiltu malli 3/4 mittaisilla hihoilla. Hihansuissa kauniit ja käytännölliset halkiot.

Valmistamissamme ja myymissämme työvaatteissa toiminnallisuus ja käyttäjän tarpeet ovat pääosissa. Mallistomme on kattava ja pitää sisällään työhousut, yläosat, esiliinat ja päähineet. Väreissä, ominaisuuksissa ja kankaissa on runsaasti valinnanvaraa, joten asut on helposti sovitettavissa niin yrityksen värimaailmaan kuin jokaisen omaan yksilölliseen tyyliinkin. Meiltä saat myös yritysilmettä korostavat logopainatukset ja -brodeeraukset. Normaalia laajempi kokovalikoima ja räätälöintimahdollisuus takaavat, että jokaiselle löytyy sopivat työvaatteet. Tuoteturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Turvallisuudella tarkoitamme sekä kankaiden myrkyttömyyttä, että muita vaatteen turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Tuotteissamme käytetään vain hyväksyttyjen testien läpäisseitä, työvaatteisiin ja laitospesuun soveltuvia materiaaleja.

Kestävän kehityksen periaatteita noudattavat ympäristöystävälliset valinnat ovat tärkeä ja luonnollinen osa toimintaamme. Vaatteiden käyttöiän pidentäminen on paras tapa vähentää vaateteollisuuden ympäristövaikutuksia. Toimintamme perustana onkin tuottaa ja myydä helppohoitoisia vaatteita, jotka palvelevat mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita ja joiden elinkaari on pitkä sekä laadun, että designin osalta.

Mikäli tarvitset apua ostosten tekoon tai et löydä verkkokaupasta etsimääsi, ota yhteyttä.

Seuraatko meitä jo somessa?

Facebook

Instagram

Standa toimii valtakunnallisesti,
ja myyntiverkostomme kattaa koko Suomen.

Edustajamme ideoi kanssasi juuri
tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden.