fbpx

Valkoiset työhousut, unisex-malli

44,64 € (sis. alv.)

36,00  (ei sis. alv.)

Standa 8040 – Meno-työhousut

Laadukkaat työhousut tarjoavat käyttäjälleen suojaa, mukavuutta ja toiminnallisuutta erilaisissa työtehtävissä. Meno-työhousuissa on kuminauhavyötärö kiristysnyörillä sekä tilavat taskut. Nämä siistit ja käytännölliset unisex-malliset työhousut sopivat monipuolisesti eri työtehtäviin. Ne ovat osuva valinta esimerkiksi erilaisiin palvelualan tehtäviin, hoitoalalle tai keittiöön. Kokovalikoimamme (XXS-5XL) takaa istuvuuden laajalle käyttäjäjoukolle.

 

Sama malli taskuttomana: Tuotenumero 8090

Sama malli lahjeresoreilla: Tuotenumero  8012.

Sama malli reisitaskuilla: Tuotenumero 8011

Kysy lisää alueesi edustajalta.

 

Kuvaus

Valkoiset työhousut, unisex-malli – Standa 8040 – Meno-työhousut

Laadukkaat valkoiset työhousut tarjoavat käyttäjälleen suojaa, mukavuutta ja toiminnallisuutta erilaisissa työtehtävissä. Meno-työhousuissa on kuminauhavyötärö kiristysnyörillä sekä tilavat taskut. Nämä siistit ja käytännölliset unisex-malliset työhousut sopivat monipuolisesti eri työtehtäviin. Ne ovat osuva valinta esimerkiksi erilaisiin palvelualan tehtäviin, hoitoalalle tai keittiöön. Kokovalikoimamme (XXS-5XL) takaa istuvuuden laajalle käyttäjäjoukolle.

Materiaali 010: 65 % PES / 35 % CO, 200 g/m2

Standan työvaatteissa toiminnallisuus ja käyttäjän tarpeet ovat pääosissa. Mallistomme on kattava ja pitää sisällään työhousut, yläosat, esiliinat ja päähineet. Muokkaamme malleja tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Väreissä, ominaisuuksissa ja kankaissa on runsaasti valinnanvaraa, joten asut on helposti sovitettavissa niin yrityksen värimaailmaan kuin jokaisen omaan yksilölliseen tyyliinkin. Meiltä saat myös yritysilmettä korostavat logopainatukset ja -brodeeraukset. Normaalia laajempi kokovalikoima ja räätälöintimahdollisuus takaavat, että jokaiselle löytyy sopivat työvaatteet. Tuoteturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Turvallisuudella tarkoitamme sekä kankaiden myrkyttömyyttä, että muita vaatteen turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Tuotteissamme käytetään vain hyväksyttyjen testien läpäisseitä, työvaatteisiin ja laitospesuun soveltuvia materiaaleja. Lähes kaikilla käyttämillämme kankailla on Öko-Tex sertifikaatti. Sertifikaatti takaa, ettei tuotteessa ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Kestävän kehityksen periaatteita noudattavat ympäristöystävälliset valinnat ovat tärkeä ja luonnollinen osa toimintaamme. Vaatteiden käyttöiän pidentäminen on paras tapa vähentää vaateteollisuuden ympäristövaikutuksia. Toimintamme perustana onkin tuottaa helppohoitoisia vaatteita, jotka palvelevat mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita ja joiden elinkaari on pitkä sekä laadun, että designin osalta. Tuotteiden käyttöikää pidennämme niin ikään korjauspalveluilla. Tarjoamme myös työvaatteiden vuokraus- ja pesupalveluja, jotka mahdollistavat mm. vaatteiden kierrättämisen. Tuotteemme suunnitellaan ja kaavoitetaan Suomessa. Suunnittelussa otetaan huomioon eri alojen erityisvaatimukset ja tähdätään työskentelymukavuuteen sekä vaatteen toiminnallisuuteen. Monet tuotteidemme käytännöllisistä yksityiskohdista ovat syntyneet asiakasyhteistyössä.

Mikäli tarvitset apua ostosten tekoon tai et löydä verkkokaupasta etsimääsi, ota yhteyttä.

Seuraatko meitä jo somessa?

Facebook

Instagram

 

3XSXXSXSSMLXLXXL3XL4XL5XL
Vyötärökuminauhan pituus485460667278849096104110
Lantion ympärys8894100106112118124130136142148
Lahkeen sisäpituus7172747577788081838486
Mitat ovat tuotteiden mittoja.

Standa toimii valtakunnallisesti,
ja myyntiverkostomme kattaa koko Suomen.

Edustajamme ideoi kanssasi juuri
tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden.